Creatief portfolio

Van Nicolle Franken

Creëren en met passie verbinden

Creatieve duizendpoot gespecialiseerd in de dier- en recreatiesector!

Ik ben Nicolle Franken, geboren in 1989 en ben in het het dagelijks leven ben ik druk bezig om mezelf uit te dagen op grafisch gebied.

Ik heb onder andere gewerkt aan het ontwerpen van het Katten Academie Magazine, allerlei online en offline promotiemateriaal voor www.havo.com en het Dolfinarium, de herinrichting van de instructeursopleiding bij de Martin Gaus Academie en het ontwerpen van het Martin Gaus Keurmerkplatform. Momenteel ben ik werkzaam bij Recreatiepark De Boshoek als Head of Design. 

Ik heb in 2017 mijn Bachelor of Science gehaald met de HBO Opleiding Dier & Ondernemerschap en heb ik mijn kattentrimsalon (de Kattenbarber) opgericht.

Daarnaast ben ik grafisch vormgever (Cibap, 2009) en met deze creatieve en veelzijdige achtergrond als grafisch vormgever kan ik andere (dier)professionals en bedrijven op grafisch gebied naar een hoger niveau tillen.

Denk hierbij aan drukwerk en logo’s, maar ook als het gaat om marketingadvies, producer en videomontage.

In dit online portfolio zie je een greep uit mijn werkzaamheden zodat je als opdracht- of werkgever een goed beeld krijgt waarvoor ik inzetbaar ben.

Vers geprint drukwerk, dat ruikt geweldig!

Doormiddel van een strakke huisstijl, een mooie brochure of slim ontworpen flyers kun je tegenwoordig nog steeds offline onder de aandacht komen bij jouw doelgroep!

Merkidentiteit via jouw eigen logo

Hier zie je een greep uit alle logo’s die ik ontworpen heb voor diverse kleine ondernemers uit mijn netwerk. Wat ze veelal gemeen hebben is dat het kleine ondernemers zijn die zelf ook nog zoekende naar hun identiteit zijn. Het ontwerpen en ze laten meedenken in het proces hiervan helpt ze hun identiteit te vinden en vanuit die zoektocht te groeien als ondernemer. 

Digitaal en in print!

Voor de Katten Academie kwam in 2019 het geweldige idee om voor het Animal Event een magazine te ontwerpen. Er werd mij in februari gevraagd of ik dit kon realiseren binnen anderhalve maand. Natuurlijk heb ik volmondig ja gezegd en heb ik me hier helemaal in vast gebeten. Met een geweldig resultaat; Op het Animal Event 2019 in mei stonden we met de eerste uitgave van het Katten Academie tijdschrift!

Ook voor Havo BV, waar ik op dat moment in dienst was, werd mij gevraagd of ik de productcatalogus wilde opmaken. Er moest een versie komen van de oude variant, met alle nieuwe producten en een knipoog naar de nieuwe huisstijl. Deze versie werd in een kleinere oplage gedrukt en de kracht van deze versie moest vooral digitaal krachtig zijn. 

Als laatste, maar zeker niet de minste heb ik 2 prachtige edities van het BELEEF. magazine voor Recreatiepark de Boshoek mogen maken. Deze zijn momenteel hier te lezen. 

Hier zie je een greep uit alle logo’s die ik ontworpen heb voor diverse kleine ondernemers uit mijn netwerk. Wat ze veelal gemeen hebben is dat het kleine ondernemers zijn die zelf ook nog zoekende naar hun identiteit zijn. Het ontwerpen en ze laten meedenken in het proces hiervan helpt ze hun identiteit te vinden en vanuit die zoektocht te groeien als ondernemer. 

Spin & Kwispel Hondenschool

Voor Spin & Kwispel heb ik een onderhoudsvriendelijke website gemaakt in WordPress en WooCommerce. Deze site is zo ontworpen dat de eigenaresse zelf de pagina’s kan onderhouden.

Leon Can Do Hondenuitlaat

Ook voor hondenuitlaatservice heb ik een gebruiksvriendelijke pagina gemaakt in Jimdo. Hiervoor heb ik gekozen omdat de eigenaresse helemaal geen achtergrond heeft in websites. Nu kan zij zelf alles bijhouden en aanpassen. Ook het stukje SEO heb ik voor deze site geregeld. 

Stichting Dierentehuis Lelystad

In opdracht van mijn werkgever heb ik de hele website voor het Dierentehuis Flevoland ontworpen. Deze pagina is volledig ontworpen in WordPress met Elementor. Het weergeven van de asieldieren en het hotel is een belangrijk doel van deze website. Momenteel is de pagina nog offline maar je kunt een preview bekijken. 

Van filmen tot editing!

Ik kan ook worden ingezet bij videoproductie. Denk hierbij aan het filmen maar ook als producent of montage. Hieronder zie je een scala aan geproduceerde video’s die ik heb gemaakt. 

Kennis maken?

Ik maak graag tijd voor je! Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Whats app.

Contactformulier:

Om spam te voorkomen vraag ik je de
onderstaande code over te typen.

To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Adressen

Lugtenbergweg 35
8071XG
Nunspeet

Steengoed 32
5761 GV
Bakel

Contact