Creatief portfolio

Van Nicolle Franken

Creëren en met passie verbinden

Creatieve duizendpoot gespecialiseerd in de diersector!

Ik ben Nicolle Franken, geboren in 1989 en ben in het het dagelijks leven ben ik druk bezig om mezelf uit te dagen op grafisch gebied.

Ik heb onder andere gewerkt aan het ontwerpen van het Katten Academie Magazine, allerlei online en offline promotiemateriaal voor www.havo.com en het Dolfinarium, de herinrichting van de instructeursopleiding bij de Martin Gaus Academie en het ontwerpen van het Martin Gaus Keurmerkplatform.

Ik heb in 2017 mijn Bachelor of Science gehaald met de HBO Opleiding Dier & Ondernemerschap en heb ik mijn kattentrimsalon (de Kattenbarber) opgericht.

Daarnaast ben ik grafisch vormgever (Cibap, 2009) en met deze creatieve en veelzijdige achtergrond als grafisch vormgever kan ik andere (dier)professionals en bedrijven ondersteunen op grafisch gebied.

Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers en logo’s, maar ook als het gaat om marketingadvies, packshots en videomontage.

In dit online portfolio zie je een greep uit mijn werkzaamheden zodat je als opdracht- of werkgever een goed beeld krijgt waarvoor ik inzetbaar ben.

Sterk in mijn werk

Vers geprint drukwerk, dat ruikt geweldig!

Doormiddel van een strakke huisstijl, een mooie brochure of slim ontworpen flyers kun je tegenwoordig nog steeds offline onder de aandacht komen bij jouw doelgroep!

GRAPHIC DESIGN
WEBDESIGN
HTML / CSS / SEO
PREMIERE PRO
FOTOGRAFIE
MAILCHIMP

Grafisch Portfolio:

Logo ontwerpen

Merkidentiteit via jouw eigen logo

Hier zie je een greep uit alle logo’s die ik ontworpen heb voor diverse kleine ondernemers uit mijn netwerk. Wat ze veelal gemeen hebben is dat het kleine ondernemers zijn die zelf ook nog zoekende naar hun identiteit zijn. Het ontwerpen en ze laten meedenken in het proces hiervan helpt ze hun identiteit te vinden en vanuit die zoektocht te groeien als ondernemer. 

Magazines en brochures

Digitaal en in print!

Voor de Katten Academie kwam in 2019 het geweldige idee om voor het Animal Event een magazine te ontwerpen. Er werd mij in februari gevraagd of ik dit kon realiseren binnen anderhalve maand. Natuurlijk heb ik volmondig ja gezegd en heb ik me hier helemaal in vast gebeten. Met een geweldig resultaat! Op het Animal Event 2019 in mei stonden we met de eerste uitgave van het Katten Academie tijdschrift!

Ook voor Havo BV, waar ik op dat moment in dienst was, werd mij gevraagd of ik de productcatalogus wilde opmaken. Er moest een versie komen van de oude variant, met alle nieuwe producten en een knipoog naar de nieuwe huisstijl. Deze versie werd in een kleinere oplage gedrukt en de kracht van deze versie moest vooral digitaal krachtig zijn. 

Webdesign

Hier zie je een greep uit alle logo’s die ik ontworpen heb voor diverse kleine ondernemers uit mijn netwerk. Wat ze veelal gemeen hebben is dat het kleine ondernemers zijn die zelf ook nog zoekende naar hun identiteit zijn. Het ontwerpen en ze laten meedenken in het proces hiervan helpt ze hun identiteit te vinden en vanuit die zoektocht te groeien als ondernemer. 

Spin & Kwispel Hondenschool

Voor Spin & Kwispel heb ik een onderhoudsvriendelijke website gemaakt in WordPress en WooCommerce. Deze site is zo ontworpen dat de eigenaresse zelf de pagina’s kan onderhouden.

Leon Can Do Hondenuitlaat

Ook voor hondenuitlaatservice heb ik een gebruiksvriendelijke pagina gemaakt in Jimdo. Hiervoor heb ik gekozen omdat de eigenaresse helemaal geen achtergrond heeft in websites. Nu kan zij zelf alles bijhouden en aanpassen. Ook het stukje SEO heb ik voor deze site geregeld. 

Stichting Dierentehuis Lelystad

In opdracht van mijn werkgever heb ik de hele website voor het Dierentehuis Flevoland ontworpen. Deze pagina is volledig ontworpen in WordPress met Elementor. Het weergeven van de asieldieren en het hotel is een belangrijk doel van deze website. Momenteel is de pagina nog offline maar je kunt een preview bekijken. 

Video's & meer

Van filmen tot editing!

Bij Havo BV werden er regelmatig HOW TO of DIY filmpjes geschoten. Enkelen hiervan zie je weergegeven. Daarnaast heb ik ook filmpjes geproduceerd voor Action Nederland, omdat HAVO BV hun verf produceert. Deze filmpjes zijn te vinden via hun facebookpagina

Kennis maken?

Ik maak graag tijd voor je! Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Whats app.

Contactformulier:

Adressen

Prinses Irenestraat 13
8071MA
Nunspeet

 

Steengoed 32
5761 GV
Bakel

Contact